Hm, mislim da je ova diksusija postala totalno neprimerena, ali sto je jos gore - postala je skroz promasena!
Spaso (
Dylan Dog), od tebe je krenulo dalje. Ne treba diskutovati o ovom sajtu vise, o tome zasto nema ove rubrike, zasto ono nije bolje uradjeno, ovoga ima, onoga nema. Ovo je delo koje je zapostavljeno, s razlogom ili ne, ali tako je, i ono sto mi mozemo uraditi jeste ponuditi pomoc u vidu aktivnog rada ili barem putem sugestija buducim timovima. Ostavite kritike po strani, ponovo pisem
Djole (
Chika Dj) je potpuno u pravu. Ovo je post sa kojim se ja u potpunosti slazem:
Zbog svega toga se upravo i formiraju timovi koji ce da budu zaduzeni za funkcionisanje saveza a izmedju ostalog i sajta SIS. Strpite se ljudi malo, bice bolje... do skoro ga nije ni bilo!
Ali, ako neko nije sposoban nesto da uradi kako valja, slazem se da ne treba to ni raditi. ALI, isto tako se slazem da ako niko ne zeli da doprinese npr. izradi sajta, ne treba skinuti glavu kasnije onome ko se ipak prihvati tog zadatka ako ne ispadne sve kako treba. I opet - ALI, treba pohvaliti trud - a meni se naslovna strana sajta SIS zaista svidja, samo da nije tih malih previda sa slikama - i treba ga uputiti kako da se popravi i stvari dovede do savrsenstva. To je moje misljenje.
I Djole je potpuno u pravu sto se naseg odredskog sajta tice, tu nema price. Bilo, proslo, skinulo se ;) Neko pouku izvuce pre, neko kasnije, ali je bitno da pouke ima, a mislim da smo mi do nje dosli. A ovde diskutujemo da li je pouka izvucena i u Savezu? I o tome ne mozemo mi pricati, vec neko iz Saveza.
Cini mi se da smo se svi slozili oko jednog, i to jos odavno, ali se stvari otese nekoj drugoj prici - sajt je takav kakav je, nije los, ali je i daleko od dobrog, pohvale onome ko se uopste potrudio da ga uradi, a predlozi ostaju na snazi.
Ova tema je bila zamrla, a ja sam samo pitao da li je ono na slici to sto mislim da jeste, a umesto odgovora sam dobio neku sasvim nepotrebnu pricu, i ozivljavanje tema o kojima sada ne mozemo, i ne treba pricati.
Toliko, (ponovo pisem) cekamo
Nemanjin odgovor, ja sam mu vec 2 poruke poslao (jednu je sigurno video) a kasnije i formiranje i ucinak timova. Uzdrzite se od "bajatih" komentara, bar do reakcije ljudi koji su kompetentni i odgovorni da o sajtu govore.
Lep pozdrav,
BugA