+ Izviđači grada Bora » Izvidjaci » SIS - Savez izviđača SrbijeTema:
 Predlog novog sajta Saveza izvidjaca Srbije

Korisničko ime: Prijavi me za stalno
Lozinka:
Stranice: [1] 2 3 4   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Predlog novog sajta Saveza izvidjaca Srbije  (Pročitano 2977 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
« poslato: 30-03-2008, 23:22:53 »
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]
*

Harizma: 421
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Pol: Muškarac

#ALL STARS TEAM# OBLACHINA DRAGON

Na forumu vec postoji slicna tema, vezana za sajt saveza ali posto se ovde radi o izradi novog sajta, odnosno predloga novog sajta, bolje je da se ove tema odvoji od predhodne...
Naime kako je web timu naseg odreda poverena izrada predloga sajta saveza, a i kako smo vec na forumu raspravljali  o stanju starog trenutno aktivnog sajta i o njegovoj nefukcionalnosti resili smo da prihvatimo ovaj poziv i potrudimo se da sajt saveza uradimo najbolje sto mozemo...
Kako bi ovaj sajt svojim sadrzajem i izgledom odgovarao svima nama bilo bi mi drago kada bi se sto vise vas uklucilo i dalo sto vise predloga za ono sto bi moglo da se nadje na njemu...
Unapred hvala! :)
Sačuvana

Nekoliko korisnih informacija za sve registrovane članove:
::> Pre otvaranja nove teme proverite da li na forumu postoji tema iste ili slične tematike. Ovo ćete najlakše postići koristeći pretragu foruma koja se nalazi pri vrhu foruma. U suprotnom, Vaša tema biće ili spojena sa nekom od već postavljenih tema ili će biti izbrisana.
::> Iako već postoji pravilnik foruma ::klik ovde:: koji je poželjno pročitati pre uključivanja u bilo koju diskusiju na forumu, vodite se i izviđačkim zakonima jer nas oni čine ovim što jesmo, a kako forumu može pristupiti bilo ko, bio on izviđač ili ne, ovo je samo još jedan način predstavljanja naše organizacije javnosti, a on zavisi od nas samih, odnosno od našeg ponašanja na forumu.
::> Cilj svih nas koji smo ovde, je da svojim diskusijama ukažemo na sve što je dobro u ovoj organizaciji, kao i sve ono što je naizgled loše. Da se zajedno pomažemo u radu sa jedinicama, da se družimo i zabavimo a u isto vreme i usresredimo na ostvarivanje misije izviđaštva.
« Odgovor #1 poslato: 31-03-2008, 00:14:36 »
Pavke
TARANTULA
*

Harizma: 256
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

NjUmZa

Po kojoj osnovi je savez ili ti clanovi staresinstva zakljucili da ste iskusni u pravljenu sajta,razumem da vi bar imate odredski sajt pa du su videli da je dobar pa ajde da vas pitaju da pravite...pa dali vama da radite sajt?Zasto meni niko nije ponudio da pravim sajt...
Sačuvana

« Odgovor #2 poslato: 31-03-2008, 00:19:13 »
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]
*

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Pazi ovako, kao sto gore pise mi smo dobili poziv od strane sazeza da uradimo predlog sajta, ne sajt vec predlog... Znaci ovo sto mi radimo uopste na kraju ne mora da bude zvanicni sajt saveza, to je na onima koji su i poslali ovo...
Sačuvana

::> Pre otvaranja nove teme proverite da li na forumu postoji tema iste ili slične tematike. Ovo ćete najlakše postići koristeći pretragu foruma koja se nalazi pri vrhu foruma. U suprotnom, Vaša tema biće ili spojena sa nekom od već postavljenih tema ili će biti izbrisana.
::> Iako već postoji pravilnik foruma ::klik ovde:: koji je poželjno pročitati pre uključivanja u bilo koju diskusiju na forumu, vodite se i izviđačkim zakonima jer nas oni čine ovim što jesmo, a kako forumu može pristupiti bilo ko, bio on izviđač ili ne, ovo je samo još jedan način predstavljanja naše organizacije javnosti, a on zavisi od nas samih, odnosno od našeg ponašanja na forumu.
::> Cilj svih nas koji smo ovde, je da svojim diskusijama ukažemo na sve što je dobro u ovoj organizaciji, kao i sve ono što je naizgled loše. Da se zajedno pomažemo u radu sa jedinicama, da se družimo i zabavimo a u isto vreme i usresredimo na ostvarivanje misije izviđaštva.
« Odgovor #3 poslato: 31-03-2008, 01:35:03 »
Pavke
TARANTULA
*

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

NjUmZa

Pazi ovako, kao sto gore pise mi smo dobili poziv od strane sazeza da uradimo predlog sajta, ne sajt vec predlog... Znaci ovo sto mi radimo uopste na kraju ne mora da bude zvanicni sajt saveza, to je na onima koji su i poslali ovo...
Koliko se secam Nemanja je pricao na Rajcu kad je bio sastanak timova...da je novi sajt u pripremi,da je skoro gotov....zasto bi se radio sad predlog novog sajta ako je Nemanja reko da  se vec radi na tome?MOze i Nemanja da odgovori ako procita ovo?
Sačuvana

« Odgovor #4 poslato: 31-03-2008, 14:23:54 »
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]
*

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Secam se toga, tada je Nemanja reko da je sajt prioritet njihovog tima (tima za informisanje) ali je rekao da sajt radi Miro i da ce videti sa njim, inace Miro nije clan tima za informisanje, koliko ja znam...
A zasto bi se sad ponovo radili predlozi sajta, pa verovatno zato sto nista od toga ije uradjeno, ili se pak trazi vise predloga kako bi se izbrao najbolji... Mislim to najbolje znaju oni koji su nam i poslali ovo...
Sačuvana

« Odgovor #5 poslato: 31-03-2008, 14:36:32 »
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]
*

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

E da i ako cemo nastaviti o ovome predlazem da to radimo u staroj temi za sajt saveza kako bi ovde mogli da pricamo o onom sto sam vec napomenuo u prvom postu.. Predlozi, misljenja komentari mozda jos neko zeli da se ukljuci u rad i sl...
« Poslednja izmena: 31-03-2008, 14:39:14 [stars] » Sačuvana

« Odgovor #6 poslato: 31-03-2008, 14:49:56 »
GluvaYa
TARANTULA
*

Harizma: 167
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Veliki Scout

A jel dobio jos neki odred ovakav memorandum? U fazonu da se napravi vise predloga sajta. Jel zna neko nesto o tome???!!!
Sačuvana

« Odgovor #7 poslato: 31-03-2008, 15:02:40 »
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]
*

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Ne znam... Mene je kontaktirao Aca iz Petrovca pitao da li mozemo da radimo... Nakon toga je bio ovaj sastanak i mi smo dobili pismo za predlog...
Ajde da nastavimo ovo u drugoj temi.. molim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas :)))
Sačuvana

« Odgovor #8 poslato: 31-03-2008, 15:06:15 »
GluvaYa
TARANTULA
*

Harizma: 167
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Veliki Scout

Ja ne znam ni sto si zapocinjao slicnu temu, sad cu da te prijavim da dobijes opomenu. Ti nas opominjes a gle tebe... dobro ajde ce nastavimo tamo...
Sačuvana

« Odgovor #9 poslato: 31-03-2008, 15:14:18 »
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]
*

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Ja ne znam ni sto si zapocinjao slicnu temu, sad cu da te prijavim da dobijes opomenu. Ti nas opominjes a gle tebe... dobro ajde ce nastavimo tamo...
Pa ova tema je zapoceta da bi se na jednom mestu pricalo o ovom novom predlogu ali iskljucivo o onome sto bi ljudi zeleli da se nadje na njemu... Znaci iskljucivo o predlogu koji radi web tim naseg odreda.. Sve ostalo oko sajta u onoj drugoj temi!!!
Sačuvana

« Odgovor #10 poslato: 31-03-2008, 19:46:45 »
Ivkescout
UNUČIĆI
PRIJATELJ
*

Harizma: 110
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

"HORIZONT" Smed.Palanka

E pa onda da pocnem ja!
Nemam nesto mnogo ideja za sad, ali, kao sto se uvek vodim idejom da se tek doradom necega vidljivog moze postici najbolji rezultat, umesto trazenjem perfektne ideje na blanko papiru...mislim da ima nekih dobrih stvari na sajtu Saveza izvidjaca Hrvatske, mislim, uzeo sam njih za primer, mada ovo sto sam primetio je i nekako logicno sto bi mi mozda palo na pamet i da nisam video sajt SIH-a. Odnosi se na spisak clanica Saveza, koje su podeljene po okruzima, u nasem slucaju nesto smo Nikola i ja ceprkali da nadjemo nase okruge, mada, mislim da se to moze videti po predstavnicima u staresinstvu tako da to nije problem. U svakom slucaju, da postoji adresar jedinica registrovanih u Savezu, kako do njih doci, i neke osnovne podatke, mozda cak i par recenica o istorijatu, otkud znam videcu kad se nesto napravi, u glavnom, taj adresar je obavezan, i mislim da to nije tesko izvesti...
naravno, tu je sledeca rubrika vezana za akcije, to je i svrha sajta, da moze da pruzi informacije o raznim aktivnostima......
zatim, deo za clanove, nekako mi se dopada ta koncepcija, jer, mozda neko zeli da vidi slike, kategorije, oglase, forum...
sledece, tu su skautski centri, u okviru Izvidjaca je planirano u narednim brojevima upoznavanje, pre svega izvidjackih centara koji trenutno postoje kod nas, a zatim i ostalih koji bi mozda mogli da postanu izvidjacki ili da ih jednostavno izvidjaci cesce koriste..
dalje, bilteni njihovi se mogu naci svi na sajtu, mada, takva je i logicna ideja kada se radi sajt, nista oni nisu posebno smislili sto i nama nije logicno...
scout shop...ok
ne svidja mi se kako sam sajt izgleda..izgleda mi nekako blah...ne znam, ja sam laik, ali meni onaj sajt ne budi zelju da ga ja s' vremena na vreme obidjem, nekako mi je sumoran, niti ima mnogo simbola izvidjastva, iako se Hrvati trude da stave svoju sahovnicu gde stignu..
tako da, ovo izlete u sekundi iz moje glave, a vi navalite..
Sačuvana

Bebica je zakon!
« Odgovor #11 poslato: 01-04-2008, 15:21:48 »
Gervasius Twinklminkelson
WEB TIM
*

Harizma: 64
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Indagatore dell'incubo

Bravo Ivkescoutu  eusa_clap.gif ja ne znam sta bi smo mi bez ovog tvog posta!

Jbg za razliku od casopisa "Izvidjac" ja kontam da sajt bude bar malo bolji. Jer citajuci ovo, po tebi, i sajt bi trebao da bude jos jedna Chuck Norris fora (Ctrl+C , Ctrl+V). Ali dobro, stari trik glasi: kad inspiracije i ideje ponestane, a ti zaviri u tudje dvoriste..

Zato bi molio ubuduce za nekim konkretnijim predlozima, a ne jos 333 reci utisaka o tudjem sajtu koje su nekom izletele u sekundi iz glave
Sačuvana

"He was too weird to live, and too rare to die"
« Odgovor #12 poslato: 01-04-2008, 15:59:40 »
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]
*

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.. ajmo lakse malo...

Pricamo o predlozima za sadrzaj sajta tako da je svaki predlog dobrodosao, nebitno da li je on "prepisan" sa vec nekog sajta ili ne...
Pored sajta tu se naravno i naci forum, download sekcija...
Ono sto je najbitnije sd je da vidimo sta sve mozemo da ubacimo na tom sajtu, ovo sto je ivke rekao za kontakte stoji i sigurno ce da bude, i to najverovatnije bas po okruzima kako smo do sada i pricali... Tu ce recimo  za sam pocetak stajati neke osnovne informacije o odredu, tipa statistickog izvestaja koji se popunjava svake godine da bi kasnije recimo omogucili svakom odredu da dobije dozvole kako bi sam uredjivao svoj deo sajta... Isto to vazi i za timove u nacelstvu, za staresinstvo... Znaci sad za pocetku cemo postaviti samo osnovne informacije, a kasnije ce se sve to prosirivati...
Ono sto se recimo svidelo meni na sajtu sih je download sekcija biltena njihovog saveza, tako da je sigurno da ce i kod nas biti tako nesto...
Da ne bi sad pisao nepovezano videcu da u narednih par dana postavim malo jasniju sliku sajta bar onako kako ga ja vidim... Nije sigurnoe da ce sajt kao i do sada biti iz dva dela (interni i externi) o tome cemo se dogovoriti tek kada stavimo na papir sve stavke buduceg sajta ali bio on iz dva dela ili ne on mora svojom podelom da odgovara svakom korisniku...
Sačuvana

« Odgovor #13 poslato: 01-04-2008, 17:11:07 »
Ivkescout
UNUČIĆI
PRIJATELJ
*

Harizma: 110
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

"HORIZONT" Smed.Palanka

OK, izvini Dilane :)
Ocekujem tvoja nova resenja!
« Poslednja izmena: 01-04-2008, 17:13:44 Ivkescout » Sačuvana

Bebica je zakon!
« Odgovor #14 poslato: 01-04-2008, 17:36:21 »
Pavke
TARANTULA
*

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

NjUmZa

Nikolicu priznaj da si ti sam poslao sebi onaj dopis...napisao ga i ptopisao Mosu...ali jbg nisi imao da udaris pecat saveza :)))))
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 4   Idi gore
  Štampaj  
+ Izviđači grada Bora » Izvidjaci » SIS - Savez izviđača SrbijeTema:
 Predlog novog sajta Saveza izvidjaca Srbije

Prebaci se na:  

*Pričaonica /:-)>==
RefreshPlease login or register to participate.
Design by Humanporkrind
Stranica je napravljena za 0.15 sekundi sa 22 upita.