« poslato: 06-09-2007, 00:26:06 » |
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]

Harizma: 416
Van mreže
 Serbia
Pol: 
#ALL STARS TEAM# OBLACHINA DRAGON
|
Verovatno ste svi do sada imali prilike da vidite novi bilten Saveza izviđača Srbije (Čvor). Jedan je iyašao prošlog meseca drugi će kako kažu za koj dan... Meni se iskreno sviđa što su promenili izgled, samo se nadam da će samim tim što je sada većeg formata u odnosu na prethodni, sadržati i viđe informacija...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekoliko korisnih informacija za sve registrovane članove: ::> Pre otvaranja nove teme proverite da li na forumu postoji tema iste ili slične tematike. Ovo ćete najlakše postići koristeći pretragu foruma koja se nalazi pri vrhu foruma. U suprotnom, Vaša tema biće ili spojena sa nekom od već postavljenih tema ili će biti izbrisana. ::> Iako već postoji pravilnik foruma ::klik ovde:: koji je poželjno pročitati pre uključivanja u bilo koju diskusiju na forumu, vodite se i izviđačkim zakonima jer nas oni čine ovim što jesmo, a kako forumu može pristupiti bilo ko, bio on izviđač ili ne, ovo je samo još jedan način predstavljanja naše organizacije javnosti, a on zavisi od nas samih, odnosno od našeg ponašanja na forumu. ::> Cilj svih nas koji smo ovde, je da svojim diskusijama ukažemo na sve što je dobro u ovoj organizaciji, kao i sve ono što je naizgled loše. Da se zajedno pomažemo u radu sa jedinicama, da se družimo i zabavimo a u isto vreme i usresredimo na ostvarivanje misije izviđaštva.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: 06-09-2007, 00:27:12 » |
Pavke
TARANTULA

Harizma: 255
Van mreže
 Serbia
Pol: 
NjUmZa
|
u ovom broju izlazi izvestaj sa sumske skole...to znam sigurno :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: 06-09-2007, 00:29:28 » |
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]

Van mreže
 Serbia
Pol: 
|
Mi nista nismo slali.. kasno smo videli.. mada poslacemo za sledeci.. pa ako izbace izbace..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekoliko korisnih informacija za sve registrovane članove: ::> Pre otvaranja nove teme proverite da li na forumu postoji tema iste ili slične tematike. Ovo ćete najlakše postići koristeći pretragu foruma koja se nalazi pri vrhu foruma. U suprotnom, Vaša tema biće ili spojena sa nekom od već postavljenih tema ili će biti izbrisana. ::> Iako već postoji pravilnik foruma ::klik ovde:: koji je poželjno pročitati pre uključivanja u bilo koju diskusiju na forumu, vodite se i izviđačkim zakonima jer nas oni čine ovim što jesmo, a kako forumu može pristupiti bilo ko, bio on izviđač ili ne, ovo je samo još jedan način predstavljanja naše organizacije javnosti, a on zavisi od nas samih, odnosno od našeg ponašanja na forumu. ::> Cilj svih nas koji smo ovde, je da svojim diskusijama ukažemo na sve što je dobro u ovoj organizaciji, kao i sve ono što je naizgled loše. Da se zajedno pomažemo u radu sa jedinicama, da se družimo i zabavimo a u isto vreme i usresredimo na ostvarivanje misije izviđaštva.
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: 06-09-2007, 15:11:16 » |
Dunjica_ZA
PRIJATELJ

Harizma: 283
Van mreže
 Serbia
Pol: 
ASPIDA
|
ja sam slala isto neki izveshtaj,ali iskreno nisam citala,pa i ne znam o cemu je rech,dat mi je samo teks i recheno,shalji!nadam se da ce izaci!Poslala sam i slichke sa obelezhavanja 100 godina izvidjaca! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
mi idemo dalje iz dana u dan mi smo nakoraku da ostavrimo san mi idemo dalje iz noci u noc POKAZHIMO SVIMA JEDINSTVA MOC :)
ANCHI VOLIM TE!:)
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: 06-09-2007, 16:58:57 » |
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]

Van mreže
 Serbia
Pol: 
|
Pa to treba da izadje u sledecem broju... to sto si poslala...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: 06-09-2007, 22:26:54 » |
Dunjica_ZA
PRIJATELJ

Harizma: 283
Van mreže
 Serbia
Pol: 
ASPIDA
|
baret ne znam rekli,ali meni su poslali odgovor,kao hvala,vash tekst ce biti objavljen u ovom broju cvora
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
mi idemo dalje iz dana u dan mi smo nakoraku da ostavrimo san mi idemo dalje iz noci u noc POKAZHIMO SVIMA JEDINSTVA MOC :)
ANCHI VOLIM TE!:)
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: 06-09-2007, 23:03:35 » |
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]

Van mreže
 Serbia
Pol: 
|
pa misle na novi broj.. nebitno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: 03-10-2007, 15:59:40 » |
BugA
«««« FLIPS »»»»
WEB TIM

Harizma: 31
Van mreže
 Serbia
Pol: 
«««« FLIPS »»»»
|
Za one koji su zainteresovani da salju svoje predloge, sugestije, komentare ili materijale za novi broj biltena "ČVOR", e-mail biltena je: bilten.cvor@gmail.com
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Igor Đorđević - Buga , OI "Radomir Jovanović - Čoče" Bor, ekipa "FLIPS" // Semafor™v1.0 [ download]
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: 03-10-2007, 21:46:07 » |
Nemanja Knezevic

Harizma: 3
Van mreže
Pol: 
|
 |
|
|
Pozdrav svima, ja sam Nemanja Knezevic, pre svega izvidjac iz OI "Feniks" (Beograd), a od nedavno i nacelnik Saveza izvidjaca Srbije za informisanje. Bilten CVOR je pokrenut kako bi se poboljsala informisanost clanstva i dobio jedan zanimljiviji i vizuelno dopadljiviji bilten. Drago mi je da se interesujete za sva pitanja koja se ticu biltena i koristim ovu priliku da vam se svima javim i kazem da me potpuno slobodno mozete kontaktirati za sva pitanja, predloge, kritike. Tu smo da zajedno pravimo nas bilten i svaki tekst koji bude poslat bice uzet u obzir. Bez saradnje izvidjaca na teritoriji cele zemlje bilten nece biti ono sto bi trebalo da bude, a to je presek stanja organizacije u svim sredinama. Primarno, bilten treba da sluzi za interno informisanje clanstva, sto znaci da svaki clan saveza ima pravo da zna sve informacije i da ih dobije na vreme. Da ne duzim vise, tu sam na forumu od sada, registrovao sam se i redovno cu proveravati ovu temu. Javljajte se, saljite mejlove, fotografije i ostalo sto vam se ucini zanimljivim. Mejl na koji mozete slati vase priloge je kao sto je vec neko pomenuo iznad ovog posta: bilten.cvor@gmail.comUkoliko bude bilo potrebno, moj licni mejl je nemanja.knezevic@gmail.comZdravo, Nemanja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: 04-10-2007, 23:31:17 » |
[stars]
ALL STARS TEAM
[ADMINISTRATOR]

Van mreže
 Serbia
Pol: 
|
Nemanja, jel postoji mogucnost da se elaborat naseg zimovanja nadje u novom cvoru???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: 06-10-2007, 00:50:00 » |
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: 06-10-2007, 12:42:08 » |
BugA
«««« FLIPS »»»»
WEB TIM

Van mreže
 Serbia
Pol: 
«««« FLIPS »»»»
|
Jel` ovu sliku da shvatimo kao "da" sto se tice pitanja u vezi elaborata zimovanja...?  Ej... Ne zelim da smaram, ali obzirom da se radi o biltenu SIS-e, tj. pisanom (stampanom) mediju nase organizacije, moram malko da intervenisem - nije po pravopisu da se kaze "da nam tvoje ideje ... saljes", ispravno je reci (napisati) "da nam svoje ideje ... saljes". Eto toliko 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 06-10-2007, 12:58:07 BugA »
|
Sačuvana
|
Igor Đorđević - Buga , OI "Radomir Jovanović - Čoče" Bor, ekipa "FLIPS" // Semafor™v1.0 [ download]
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: 06-10-2007, 14:17:26 » |
Nemanja Knezevic

Harizma: 3
Van mreže
Pol: 
|
Hvala na ukazanom propustu!!! I ja sam se dvoumio kada sam pisao to, ali s obzirom da je bilo dva ujutru u da se u satoru programskog tima uzurbano radilo, mozak mi nije bas najbolje funkcionisa, sto svakako nije opravdanje. (:
Hehe, a to za zimovanje. Pa okej, evo ovako, da objasnim drugima. Saljite tekstove i fotografije sa vec odrzanih aktivnosti, zatim kratke najave aktivnosti koje treba da se odrze, razmisljanja i kolumne o organizaciji ili neka vasa secanja na prosle dane. Na kraju krajeva svaka ideja je dobrodosla, jedino sto je bitno da napomenem je da jednostavno nemamo prostora da u biltenu objavljujemo cele elaborate odredskih akcija, tabora, zimovanja. Jedini razlog za to je prostor u biltenu, a kad se ima u vidu da odredi salju te elaborate drugim jedinicama, onda je, nadam se, dovoljna i kraca najava i kontakt odreda/koordinatora.
Pozdrav, N.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: 06-10-2007, 15:39:45 » |
BugA
«««« FLIPS »»»»
WEB TIM

Van mreže
 Serbia
Pol: 
«««« FLIPS »»»»
|
 |
|
|
Ma OK je, desava se. Nego mi bilo smesno jer sam juce - prekjuce gledao na televiziji neku emisiju bas o pravopisu, pa je bilo zezanja na temu autobusa GSP-a, u kojima pise "PONISTITE VASU KARTU U AUTOMATU", sto je jel`te nepravilno, trebalo bi da pise "PONISTITE SVOJU KARTU U AUTOMATU", i onda sad video ovo, pa se setio... :)
I ako neko pomisli da smo otisli off-topic - nismo, ovo je tema o biltenu Saveza, i svaka diskusija o pravopisu je vrlo konstruktivna i doprinosi poboljsanju buducih izdanja ;)
Slazem se, dovoljno je objaviti najosnovnije podatke vezane za predstojecu aktivnost (sta, kad, gde, ko, kako...) , i kontakt - telefon, e-mail - i bice dovoljno. E sad, malo nisam u toku pa mozda ovo vec postoji, ali recimo kao ideja za buducnost (ako vec ne postoji) - moze se jednom godisnje na nivou Saveza stampati neki "izvidjacki kalendar" (moze i nekog manjeg formata), u kome bi bile sve akcije (odredske i Savezne) za narednih godinu dana. Naravno, ovo podrazumeva ozbiljnost odreda, ali i samog Saveza, sto se tice termina odrzavanja akcija, i same njihove realizacije, ali bi umnogome olaksalo planiranje naredne izvidjacke godine.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: 06-10-2007, 16:11:43 » |
Pavke
TARANTULA

Harizma: 255
Van mreže
 Serbia
Pol: 
NjUmZa
|
E sad, malo nisam u toku pa mozda ovo vec postoji, ali recimo kao ideja za buducnost (ako vec ne postoji) - moze se jednom godisnje na nivou Saveza stampati neki "izvidjacki kalendar" (moze i nekog manjeg formata), u kome bi bile sve akcije (odredske i Savezne) za narednih godinu dana. Naravno, ovo podrazumeva ozbiljnost odreda, ali i samog Saveza, sto se tice termina odrzavanja akcija, i same njihove realizacije, ali bi umnogome olaksalo planiranje naredne izvidjacke godine.
Mi to imamo na nivou Niskog saveza.... I to nije uopste velika frka da se pravi....Samo treba da svi odredi dostave datum za kad planiraju svoju akciju....I to je cela prica....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|